Min familie - følg med om du greier....

Jepp nå har jeg tenkt å løse opp i litt floker her ang min familie siden det er veldig mange som ikke henger med når jeg prøver å forklare åssen det hele er satt sammen.

Jeg tenkte å prøve å lage familietre men det ga jeg opp... Det hadde blitt en slyngplante i stedet tror jeg....

Altså, i 1966 møtte en pen ung frøken en mann. Hun var 16, han var 34 og dette var vel ikke helt akseptabelt overalt men, dette forholdet fikk gro uten videre komplikasjoner. Etterhvert som årene gikk og disse to personene fremdeles var like glade i hverandre, fikk denne frøknen, som etter noen år til ble frue, lyst på barn. Og i juni 1981, etter 9 mnd med forberedelser, poppet en lyserosa bylt på nesten 4 kg ut, men kobber-rød lokk i panna, og det var meg...

Det jeg ville oppnå med den korte historien er at dere skulle skjønne at jeg er oppvokst med foreldre med stor aldersforskjell og jeg har aldri sett noe galt i det.
Så i 2005 møtte jeg John da... Jeg gidder ikke gå inn på alle turbulensene vi hadde i begynnelsen av forholdet, for det var jo selvsagt at omtrent ALLE hadde sin egen mening om hva de syntes om det. Klart jeg skjønner at folk reagerer, tilogmed mamma reagerte litt selvom jeg syns hun ikke var så ille som mange andre, men som jeg sa til henne:

"Det er faktisk JEG som skal leve dette livet og vi har det supert men greit, HVIS jeg tar feil og det skjærer seg skal jeg heller komme tilbake og si at du hadde nok rett likevel."

Selvsagt har ikke dette skjedd. Jeg og John går på vårt 6 år sammen, vi har vært gift i 3 år til sommeren og har to nydelige barn sammen. Og sånn er det.

MEN.... Nå var det alle de andre rare situasjonene som har oppstått som jeg har fått endel spørsmål på...

John hadde jo barn fra før... og siden jeg er 25 år yngre enn han, sier det seg jo selv at barna hans godt kan være på min alder...
Vel.... Han har en sønn som er 2 år eldre enn meg... Han flirte godt da han hørte om meg første gangen. Jeg var bare glad han tok det på den måten ;)

Og så begynner knuten serru...


Lone!

Han har ei datter på straks 22! Det er da mitt desiderte favorittkvinnfolk, den beste venninna jeg noensinne har hatt på så kort tid. Men teoretisk er jeg jo da stemora hennes da, men hun føles mer som søstra jeg aldri hadde. Vi starta og henge sammen mye siden hun kom stadig og besøkte oss i valdres. (Både john og hun er opprinnelig fra Hønefoss) Men så hadde det seg sånn at Lone var singel da vettu....

Og etter hun kom hit og med biiiiiiiittelitt hjelp fra meg, presterer hun å bli sammen med verdens kuleste firmenning. Eneste "problemet"?

Det var firmenningen min....
Så da var jeg liksom stemor til kjærsten til firmenningen min.....

Henger du med enda? Tro meg, det blir værre... For litt over et år etterpå fødte Lone en liten gutt som ble hetende Mathias.Okaaaayyyy...... Da var jeg plutselig stemor til forloveden til firmenningen min og ste-bestemor til fem-menningen til Jonas som han er onkel til!

Joda, bare les den et par ganger til så ser du at det faktisk stemmer...

Men så.... Ble jo jeg gravid igjen og fikk ei jente i desember 2010 og Mathias er født i Januar 2010 så de blir jo gående i klasse med hverandre....

Såååååå..... Iren skal gå i klasse med fem-menningen sin som hun også er tante til....

Jada... Henger du fremdeles med.....?

 

 • Dato: 19.jan.2011   Kl: 19:18   Kategori: Firer-banden
 •    Kommentarer: 10

GIVE-AWAY HOS MEG! *Stoooort makeup-gavedryss*Ja så endelig kommer den store make-up Give Away'en min.

Denne pakken inneholder hele :

15 øyeskygger i hele årets farger

9 blushere i rødtoner, rosatoner og bruntoner, alt etter hvilken årstid vi er i

6 leppestifter i moteriktige farger

2 liplinere

1 eyeliner

1 clarifyer (hvit eyeliner)

1 browfix (kan brukes både på vipper og bryn. holder vipper og bryn i riktig form. Farge: blank)Jeg ser forresten at fargene ser litt lyse ut på bildet, men alle er forskjellige nyanser. Bildet nederst i innlegget er litt mer sånn det egentlig ser ut, det er blitzen som forandrer fargene litt.

Det er enkelt å være med. jeg gjør det ikke noe vanskeligere enn de fleste andre give-awayer.

Det du må gjøre:

 • Følg bloggen min på facebook eller bloglovin hvis du har det. (trykk bare på symbolene i sidemenyen på høyre side.)
 • Lag et innlegg på din blogg om denne konkurransen og link til dette innlegget
 • Skriv en kommentar under dette innlegget når du har gjort det, skriv gjerne og hvor du har lagt meg til hen (FB, Bloglovin eller begge deler)
 • Husk å legge igjen bloggadressa di i kommentaren.
 • DU ER MED I KONKURRANSEN.

Se der! Det var vel ikke så vanskelig?

Konkurransen starter i dag og jeg trekker en vinner LØRDAG 29. JANUAR.

Lykke til!
 • Dato: 19.jan.2011   Kl: 14:32   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 54

Bokstavelig talt - en drittdag....

Jada, i dag er det store magekjøret over... Ikke for meg da, jeg har vært helt fin, men stakkar lille snuppa har hatt så vondt at fy... Men i dag endelig, var det slutt på det. Men for en slutt det ble....

Jeg satt med henne på armen da jeg endelig merket det begynte å buldre litt i baken hennes og jeg tenkte at ENDELIG!!! 2,5 døgn med mareritt er over. For det er det virkelig. Hun skriker og har det nok rimlig vondt når det står på, og det er ikke sjelden at en kan bli litt sliten av det... For ikke å snakke om at hun ikke roer seg om natta... så det blir da minimalt med søvn på en stakkars hormonell mor, så det er liksom ikke sikkert at jeg har vært det aller beste selskapet de siste dagene...

Men uansett, jeg tok henne med i dag for å skifte, tok av henne bleia, tørka nøye (For det var ganske MYE i den bleia...) og lot henne luft-tørke litt før jeg skulle smøre henne i baken med krem. Åh, hun virka så fornøyd der hun lå, endelig ingen smarter... Så jeg smurte henne men da jeg skal smøre på den siste lille kremen i stumpen hennes.........bærsjer hun selvsagt igjen....

Åh, det er bare SÅ min flaks.....

Jeg så sikkert passe lur ut der jeg sto og kikka på hånda mi et øyeblikk før jeg egentlig skjønte hva jeg dreiv med og la på sprang inn på badet til vasken... Eeeeeeewwwwwww...... Den hånda ble desinfisert etter alle kunstens regler kan jeg love deg.... Men frøkna? Jo hun var like blid.....

Tror kanskje jeg så sånn ut før jeg fløy ut på badet....

Men men, bortsett fra det der har det ikke skjedd stort da... Jeg har tilbringt dagen hjemme i full sving med bursdag-gava til venninna mi. Skulle gjerne lagt ut bilder men kan ikke før mandag, for hun leser bloggen og da røper jeg jo hele greia... Men den blir ganske så fin ;)

 

Også er det konkurransetid i kveld, for nå har jeg endelig fått rota meg til å finne ut hva jeg skal ha med på de forskjellige konkene. Jeg får begynne med en ting av gangen. Konken kommer i neste innlegg. Må nesten ha eget innlegg til den syns jeg.

 

Prepare for the velociraptorz....

Jepp, for det er det jeg er sikker på at sjuler seg inni Iren.... En liten, søt velocitaptor. Dere veit hva det er, sant? De små tobeinte dinosaurene som var superkjappe og kjøttetende.Veeeeel, nå er vel Iren mer sånn her:Det var liksom den søteste jeg fant... hehe...  Men helt seriøst, hun høres litt ut som lyder tatt fra jurrasic park noen ganger, jeg må le hver gang jeg tenker på det. Både når hun sover og når hun er våken.

Vel, nå er det liksom klart for ny uke igjen, med barnehage og alt mulig annet. Synes dagene går utrolig fort om dagen... Så mitt lille mål etterpå er å ordne igang konkurransen jeg har lovet. Jeg tenkte jeg får benytte andledningen nå som vesla sover og Jonas er uhyyyyre opptatt med den nye boka si om elfie og brannbilen.
Blir jeg ferdig kan det nok hende jeg rekker å legge ut konkurransen allerede i kveld.

So long, så lenge....

I'm back again!

Så endelig da... er jeg tilbake. Jeg har ikke blogga uka som gikk fordi jeg har rett og slett vært helt kjørt... Jeg hadde migrene i 3 dager i strekk før jeg endelig fikk vært hos optikeren og henta meg nye linser for brillene mine har jo heeeeelt feil styrke, og de som har dårlig syn og har endra styrke pga hodepine veit sikkert hva jeg prater om.

Vel, nå blir dette et kort innlegg, jeg skal bare forsikre alle om at jeg er i live og har det bra, hehe...

Mandag skal jeg komme sterkere tilbake. Jeg har også noen fine premier her til noen konkurranser jeg tenkte å sette igang rett over helga, så følg med så kommer det noen godbiter utover ;)

Fortsatt god helg!

 • Dato: 15.jan.2011   Kl: 20:35   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 0

En fødsel er en fødsel....UANSETT!

Må si jeg ble litt inspirert til dette innlegget av min kjære bloggevenninne Hege i dag og måtte tenke litt tilbake på mine to fødsler, men spesiellt den siste selvsagt, da Iren kom til verden.

For dere som ikke har lest fødselshistorien er den HER, men i korte trekk har jeg hatt to naturlige og kjappe fødsler. Jonas kom på 4 timer totalt, med 2 timer effektiv fødsel, Iren kom på 2 timer totalt og 35 minutter effektiv fødsel. Med Jonas brukte jeg ingen form for smertestillende fordi "dette skulle jo TØFFE meg klare selv" ikke sant?
Fatter ikke hva jeg tenkte på....eller med for den sakens skyld, men nok om det...

Nå sist hadde jeg hvertfall planlagt at jeg skulle ta i mot piller, sprøyter, akupunktur og lystgass med åpne armer, men med mine 35 minutter på fødebenken rakk jeg ikke få i meg så mye som en liten paracet engang...
Just my luck..."Det gjør ikke vondt! Det gjør ikke vondt!!!" Snakker om å prate for sin sjuke mor... Synes jo lang vei at jeg har det helt topp her liksom.... Jada....


Men til alle som sier at, "nei det var ingen sak, h*n ploppa bare ut." og "Det er ikke så vondt som alle skal ha det til."

Kyss meg på mandag!

Det gjør DRITVONDT, pressrier og hodet på tur ut er et sant hel.... og på slutten tror du at du skal dø! Enkelt og greit!
Men når det er sagt så er det verdt hver cm av det lettere rosa nurket som kommer ut tilslutt. Jeg gjør det gjerne igjen. Følelsen av å ha født er helt ubeskrivelig. Det er liksom en grunn til at det ikke bare finnes enebarn her i verden. Og det er IKKE fordi vi glemmer hvor vondt det er.Ser dere det store smilet mitt?  ..................ikke jeg heller......


Jeg sto på Princess en uke etter fødselen, mamma var på jobb og jeg skulle innom og skravle litt med henne. Iren lå og sov i barnevogna da en eldre dame (tydligvis en kjent kunde der nede) kom bort og ville stikke hodet opp i barnevogna og titte på frøkna.

Damen : Åh så nydelig hun er!!!

Jeg :  Ja, hun er perfekt...

Damen : Når kom hun til verden da?

Jeg : For en uke siden.

Damen : Oi, oi også er du på bena allerede og ute og handler? Det var sprekt.

Jeg  : Ja det gikk fort når hun kom så jeg rakk nok ikke bli sliten. Hun kom på 35 minutter.

Damen : Åh, næmmen, du veit ikke hva det vil si å føde du da!


Og mange takk for den, frue!

Jeg var nesten i ferd med å gripe tak i en dunpute og slå henne i hodet med! VEIT IKKE HVA DET VIL SI Å FØDE???
Jeg skal fortelle deg at når du går fra ingen åpning til full åpning og pressrier på 35 minutter, så skal jeg LOVE DEG at du veit hva det vil si å føde! Enkelte folk skulle hatt munnbind... Eller gaffa-tape...

Så jeg EEEEER så enig med Litloo, man glemmer ikke, og de som sier at det ikke gjorde vondt var enten bevisstløse, eller så har de aldri født!

Noen enige?

 • Dato: 10.jan.2011   Kl: 15:26   Kategori: Det mener JEG
 •    Kommentarer: 19

Jeg er med i konkurranse, er du????

Jeg er med i konkurransen på Hanne Simensen's blogg! Der kan du vinne en goodie-bag med interiørting, og GJETT om jeg har lyst på den!!!

 

Trykk på bildet for å komme til konkurransen, hvis det ikke går, trykk på linken under her.

http://hannesimensen.blogg.no/1294522038_hva_sier_dere_til_en_.html

 

Og mens du er i gang, les bloggen og, den er veldig bra!

 • Dato: 10.jan.2011   Kl: 02:15   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 1

Tryna ut av sofaen....

Ja jeg er våken enda. Klokka er 01.15 og jeg er da......IKKE TRØTT! Nydelig og en halv... Jeg kommer jo til å være kanon på trynet i morgen tidlig, KORR seinere i dag, når jeg skal opp kl 06.00 men det får stå sin prøve. Jeg tenkte å gjøre noe fornuftig ut av timene, frøkna våkner vel om en stund og er sulten tenker jeg, så jeg måtte jo vært våken litt likevel. Men, mens jeg flyr litt frem og tilbake her tidligere i kveld så jeg plutselig at Jonas hadde likegodt kvelda på sofaen han. Jaja, tenkte jeg, han får sove litt og så får jeg bare bære han inn i senga si etterpå.
Men i stad så jeg at han hadde vridd seg litt og lå litt på skrå i sofaen og jeg tenkte at jeg fikk bære han inn snart så ikke han skulle flytte mer på seg og tryne ut av sofaen. Jeg gikk med en lysestake i hånda og skulle sette den fra meg da jeg hører DUNK.... etterfulgt av litt stillhet og så kom det litt klynking... Joda, TOO LATE... Han datt ut av sofaen stakkar... Men jeg tror han var såpass i søvnkoma at han ikke registrerte ordentlig at det egentlig gjorde litt vondt, for det var ikke rare gråten som kom fra han...

Så jeg løfta han opp fra gulvet og hviska til han "skal mamma bære deg i seng?" Jeg kjente kun at han nikka på skulderen min, så jeg tok strake vegen inn på rommet og la han i senga. så han sov bare videre han... Men uff, fikk litt vondt av han likevel må jeg innrømme... Han sover så tungt og, når han først sovner ordentlig, så det gikk heldigvis bra å få lagt han.

Så da sitter jeg her da og venter på lille frøken tornerose som sover sin søte søvn... Bann på det, går jeg og legger meg nå rekker jeg akkurat å sovne før det kvekker i henne og hun er sulten. Så neida, jeg skal rett og slett holde meg våken jeg! Jonas skal i barnehagen i morgen, så jeg kan slappe av på sofaen når hun sover dubben sin.

Jeg rekker vel brått ett innlegg til før natta er omme tenker jeg....

Flere mødre enn meg som er oppe enda eller?

 • Dato: 10.jan.2011   Kl: 01:34   Kategori: Jonas
 •    Kommentarer: 10

Fortell meg hva du tror du gjør om akkurat ett år!

Jeg tror at om ett år sitter jeg med ørt-og-førti kladdebøker, beregninger og data-ark med masse skriblerier på og vurderer forskjellige plasser på nettet der vi kan etablere oss for godt. Jeg drømmer allerede om den perfekte plassen, det perfekte huset, det perfekte interiøret...

Jeg har liksom et ganske klart bilde av åssen jeg vil ha det nå. Jeg vil ha lyse rom, lyse møbler og mørke detaljer. Litt vanskelig å forklare, dere ser jo ikke hva jeg tenker liksom...

Her er noen bilder så kanskje dere skjønner litt bedre:

Jeg er blitt helt interiør-forelska i sånn stil. Det er så reint og enkelt, bare må passe på så en bryter det opp litt, at det ikke blir for mye hvitt, så det blir for kaldt. Men sånn som her og masse levende lys, jo der har dere meg!

Hva gjør DU om et år?

Ikke rart jeg går ned i vekt....

Når jeg begynner å tenke etter hvor mye jeg egentlig beveger meg om dagen er det ikke så rart at jeg allerede etter 3 uker er nede på samme vekta jeg hadde når jeg ble gravid. Jeg tror at man forbrenner noe enormt med kalorier uten å tenke over det så lenge en har en sånn liten rabbagast på 3 år i hus. Han har jo plutselig fått det for seg at han skal være litt sjalu nå da... Jada...

Det er det en litt småsliten, overtrøtt mor trenger nå om dagen... Sånn som i forigårs for eksempel... Han skulle legge seg... Og han skriker og griner og skeiker og griner og skriker litt til. Så plutselig blir det stille og jeg tenker at: "gudskjelov han sovna..." bare for å oppdage at, neida, han trakk rett og slett bare pusten!Men endelig sovna han tilslutt da etter at jeg hadde vært inne og sunget bæ-bæ lille lam, mikkel rev og petter edderkopp... En liten mistanke om at det ble litt mer bæ-bæ mikkel edderkopp men....  Han sovna nå...

Men tilbake til vekta mi. Jeg vil fremdeles gå ned, jeg hadde jo ikke direkte hungersnød når jeg ble gravid heller, så noen ekstra kg ned nå gjør liksom ingenting... Men de må jeg jo jobbe litt for selvsagt... Så her skal det utøves ZUMBA!!!

Det ser jo bare DRITGØY ut!!! Og en blir garantert sliten av det og får forbrent litt. Så det skal regelrett jeg og Lone begynne med. Jeg tror nok det kan bli en temmelig ukoordinert og komisk opplevelse til å begynne med, til vi kommer inn i det, men skitt au, who cares? Det er jo bare vi som ser det. Ingen som har dødd av å trimme lattermusklene noen gang...

Jeg tenker at mellom 10 og 15 kg er målet mitt. Først 10!

Skal rett og slett lage en kategori for det her på bloggen, og legge den i menyen. Så skal jeg oppdatere hver måned. Det er lettere å se resultatene da når en kan sammenlikne fra forrige måned.

Jeg må kjøpe målebånd......

Åssen ligger du ann etter jula?

Planer for trening?

Hva gjør du om 1082 personer av de du kjenner ikke tar deg på alvor?

Jeg har akkurat sittet og lest artikkelen om Simone Back på 42 år som tok sitt eget liv i jula... Hun var en meget deperimert kvinne, og som jeg skjønner hadde hun nok et lite problem med piller. Men det retferdiggjør jo ikke at ingen brydde seg for det?
1. juledag skrev Simone på facebook-veggen sin:

?Tog alla mina piller är död snart hej då allihopa?

Ingen av hennes 1082 venner på facebook ringte politiet.... i stedet var de kjappe til å komme med stygge meldinger til henne... Da hennes handikappede mor omsider fikk kontaktet politiet dagen etter og de fant Simone død i leiligheten, skrev hun på veggen hennes: ?Min dotter Simone dog i dag så snälla lämna henne ifred nu.?

LES ARTIKKELEN HER!

Det må jo ha vært forferdelig for mora og se alle de ekle kommentarene som tydligvis var det siste Simone fikk av oppmerksomhet før hun døde. Jeg synes det er fælt at sånne ting kan skje, jeg mener, hadde jeg lest noe sånn hadde jeg kontakta noen, om ikke politiet, så noen som kunne sjekka det ut for meg, og så fikk jeg heller kjefte litt på personen om jeg hadde finni ut at dette bare var et påfunn. MEN saken er jo at HVA HVIS DET ER SANT DA???

Jeg hadde ikke tilgitt meg selv om jeg hadde funnet ut at jeg hadde "håna" noen som faktisk hadde tatt livet sitt...

Hva mener du?

 • Dato: 07.jan.2011   Kl: 20:39   Kategori: Det mener JEG
 •    Kommentarer: 15

Carpe Diem - Livet vårt begynner nå....

Jepp det vil jeg. Jeg vil ha en ny start på resten av livet. Altså, ikke sånn da, jeg vil ikke velge bort noe av det jeg har eller noe da, misforstå meg rett, jeg vil bare kunne starte med blanke ark, Jeg vil ha mitt eget liv (med familien min selvsagt!) jeg vil ha nye impulser i hverdagen, det har vært så mye det siste året at nå føler jeg at jeg må ha en pause fra alt! Jeg trenger tid til å tenke på meg selv for en gangs skyld, tid til å bruke sammen med den lille familien min, tid til å "ta meg igjen".

Jeg har hatt mye tid til å tenke i det siste og det er mye som plutselig er blitt veldig klart for meg. Jeg husker jeg trivdes så godt på gården, men på en merkelig måte følte jeg aldri at den var ordentlig "min". Og det er litt rart egentlig... Men jeg tror rett og slett at det kommer av at denne gården har jo vært en familiegård, mormor hadde den, og mamma hadde den før meg. Men likevel burde jo jeg fått følelsen av at den endelig var MIN og jeg kunne gjøre som jeg ville, skape mitt eget lille liv i noe som bare tilhørte oss... Men den følelsen fikk jeg ikke...

Jeg aner ikke hvorfor... Kanskje jeg bare er født superspontan og egenrådig (det veit jeg forresten at jeg er) og må ha noe som ingen andre jeg kjenner har bodd i eller eid for at jeg skal få den følelsen av at det er mitt? Jeg synes bare det er litt rart å være snart 30 og ikke føle at jeg har fått "starta livet" enda liksom...Jeg er nok lite stedbunden av natur, jeg har alltid hatt tankegangen at: "Jeg skal gjøre det jeg føler for, når jeg føler for det i livet, det er bedre å angre på noe du HAR gjort enn noe du aldri gjorde fordi du nølte..."

Så jeg håper 2011 blir "vårt" år, jeg tror det er lurt å stoppe opp i hverdagen noen ganger og tenke litt over "hvor står jeg egentlig nå?" Det kan overraske deg noen ganger... Jeg er en uhyre positiv person, jeg klarer som regel (eller prøver alltid hvertfall) å finne noe positivt ved alt, og om du begynner med den logikken, er det utrolig hvor mye lettere alt går. Er det noe som virkelig går på tverke, ja, så går faktisk livet videre etter det og. Du må bare kunne se mulighetene for å se fremover, ikke dvele ved gamle ting i fortiden du ikke får gjort noe med.

Jeg kjenner jeg er veldig klar for en forandring. Tankegangen min er blitt anderledes bare den siste måneden etter Iren kom til verden. Vi er en liten familie! Og vi skal utrette planene våre for å ha det bra, ikke bare prate om det og gå i samme gamle sporet.CARPE DIEM - GRIP DAGEN

Morgendagen kommer aldri igjen vet du....

 • Dato: 07.jan.2011   Kl: 14:31   Kategori: Det mener JEG
 •    Kommentarer: 2

Å være tobarns-mor - Den nye hverdagen...

Ja for det er jo det det er. Jeg trodde jeg hadde forberedt meg skikkelig godt de siste 9 mnd. (For jeg har jo liksom visst at dette skulle skje ganske lenge da...) Men jeg visste nok ikke helt åssen det kom til å bli likevel... For i dag startet virkelig hverdagen...

Etter Iren kom til verden, ble Jonas syk og var hjemme de siste dagene fra barnehagen, så kom jula, og i dag var første dagen hans i barnehage igjen. Og hjelpes meg...

Jeg fant fort ut at å sette klokka på det samme som før, funker ikke lenger... Det er liksom ENDEL mer som skal gjøres på morgenen nå enn det var før Iren kom til. Jeg elsker å ha god tid på morgenen og dagen min er ødelagt om jeg skulle være så uheldig å forsove meg... Sånn som i dag....

Jeg satte vekkerklokka på halv 7 i dag tidlig, Jonas har frokost i barnehagen fra halv 9 så tenkte at 2 timer er vel ok. Og hvem våkna halv 9? Joda.... Fysj for et stress... Opp med Jonas, få plassert han i stua med varm kakao, inn og hente Iren og skifte på henne, bære henne ut i stua, løpe på badet og skifte selv, ut på kjøkkenet og lage matpakke til Jonas, (det var nesten så jeg så på klokka og ombestemte meg ang å sende han i barnehagen i dag...)

Men avgårde kom vi nå tilslutt....

Jeg bare fikser ikke morgener med dårlig tid... Nå ligger Jonas og sover sin søte søvn, han er jo helt ferdig etter barnehagen stakkar. Egentlig hadde det ikke gjort noe med noen timer på øya selv heller men...

Så nå venter en til dels rolig og avslappende kveld håper jeg, tror jeg skal flytte inn i dusjen etterpå, for deretter og slenge meg på sofaen og mumse sjokolade....
3-åring tilbrakte julen sammen med død mor....

En tre år gammel gutt i frankrike tilbrakte deler av julen på gulvet sammen med sin døde mor...

Sitat fra artikkelen på Fredrikstad Blad:

En tre år gammel gutt skal ha sittet ved siden av sin døde mor i flere dager i julehelgen og ventet på at hun skulle "våkne opp". På et tidspunkt ringte morfaren, men treåringen sa da rolig at "mamma sover".TRAGEDIE: Det var i den franske byen Loison-sous-Lens, i Pas de Calais-religion at politiet tror den tre år gamle gutten har sittet flere dager ved siden av sin døde mor. (Bilde tatt fra artikkelen)

Les om hele saken her:

http://www.f-b.no/nyheter/utenriks/3-aring-tilbrakte-julen-med-dod-mor-1.5931866

 

Stakkars, stakkars gutt... Jeg fikk helt vondt da jeg leste det... Dette er en gutt som er like gammel som Jonas... Altså nå døde hun en "naturlig" død da, men det gjør jo ikke saken noe anderledes... Jeg tenker bare på, herregud, 3 ÅR GAMMEL, tenk hvor redd han egentlig må ha vært etterhvert som mamma faktisk ikke våkna opp igjen.... Og han har sikkert tatt på henne og kjent at hun var kald... små barn skjønner også at ting er galt...

Jeg håper virkelig at han slipper lange traumatiske opplevelser i senere tid for dette, sånt skal ikke skje med små barn....

Hva mener dere?

 • Dato: 05.jan.2011   Kl: 22:17   Kategori: Det mener JEG
 •    Kommentarer: 10

"Fullt av KUSE-egg i håret!!!"

Jepp, det kom da min kjære 3-årige sønn til meg og sa i stad... Jeg bare

 

  

"Hva i all verden er det du sier?"

Han bare: "Fullt av KUSE-EGG i håret, mamma!!!! Fullt av kuse-egg i håret!"

Jeg bare:

 

  

Jonas: "jamen se da mamma,"
Og jeg så bort der han pekte på cartoon network der det går en eller annen åndssvak serie om noen merkelige robåter som bor inni øra våre og passer på kroppen vår. Det var LUSE-EGG det var prat om, det var bare min kjære lille sønn med litt dårlig hørsel noen ganger som hadde byttet ut en bokstav der...

Godt å kunne puste lettet ut der gitt... Det er liksom ikke heeeelt det ordet en ønsker å ha i ordforrådet til en tre-åring...

Vel, jeg måtte jo ut med bilen i dag da... I snøen... Og vinden.... Hjemme funker bare NRK, TV2 og tegnefilmkanalene siden det har lagt seg masse snø på skjermen på parabolen og parabolen står langt pokker oppå taket og jeg har stigeskrekk og holder på å dævve hver gang jeg må klatre i noe... Og jeg må MINST 4 trinn opp på stigen. DET er langt opp det! hvertfall en meter... Og i mørket også. Jeg er bare så sikker på at jeg sklir, eller stigen sklir eller jeg henger meg fast i noe, eller et eller annet og så tryner både jeg og stigen ned på verandaen og jeg får fult av snø nedover ryggen og nakken og hvis jeg er skikkelig heldig kommer naboen og bare:

 Og det vil være min typiske flaks!

Så nå skal jeg bruke kvelden til noe fornuftig og prøve å ikke irritere meg over at jeg ikke har alle de andre 20-30 kanalene mine på tv...

 

Ny header - finere enn den gamle?

Jeg lagde meg ny header i går. Jeg hadde en før nyttår nå som var veldig ren og enkel, men syns det er litt kos med bilder og, så lagde en ny i går. Bygd på samme bakgrunnsbilde, men noe mørkere enn den forrige.

Gamle headeren:Ny header:Jeg ble fornøyd med den nye. Hva syns dere?

 • Dato: 05.jan.2011   Kl: 11:53   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 7

Og vinneren av Blogg VS Blogg ble.....MALENE FOSSUM

Gratulerer med Månedens mammablogg Januar 2011!

Her er awarden du kan lagre og sette på bloggen din.
Og til alle dere andre, en ny sjanse kommer  hver mnd fremover så følg med!

 


Jeg vil og få bruke andledningen til å gratulere en av de andre finalistene denne runden som nettopp er blitt mamma!

Nemlig LILLE HEGE!!!
Synes hun fortjener en skikkelig gratulasjon etter disse månedene med venting!

Titt innom HER og gratuler henne dere og!

 • Dato: 04.jan.2011   Kl: 20:10   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 8

Jeg ser virkelig for meg en travel kveld....

Men det er litt min egen feil... Jeg kunne starta med ryddinga med en gang jeg våkna men gjorde jeg det? neida... Så jeg har ikke noe valg, nå MÅ jeg bare. En blir aldri så sliten som av å ikke gjøre noe.. Føler egentlig at vi har hoppa helt ut av rutiner nå, og det er ikke bra... Så jeg får gjøre et skippertak i kveld og se hvor langt jeg kommer. Jeg har nok å gjøre hvertfall.

Jeg skal ha en liten HOT or NOT opprydding i klærne mine i dag. Alt som jeg aldri kommer til å bruke igjen går rett i sekker til frelsesarmeen! Tror kanskje det blir slunkent etterhvert men... Hva er vitsen når det bare ligger der? Og ikke minst, tar opp MASSE plass!!! Så er jeg heldig blir det bare småtteri igjen og da er det jo MYE lettere å holde ryddig!

Sortere klærne til Jonas og Iren må jeg og... Huff, det er jo et kapittel for seg selv... Men kommer vel til bunns der og etterhvert. Jeg har en ryddeliste med punkt som er lang som herfra til Oslo virker det som, men syns det er lettere å huske alt med en liste for hånda.

Så da skal jeg sette igang tror jeg....lucky me....

Kan du bli med meg og kåre en vinner? Trenger din hjelp før kl 20.00 i kveld ;)

Dette ble mine finalister på blogg VS blogg. Jeg trenger deres stemmer! Stem på den du syns fortjener å vinne =)

 1. * Nina - Småbarnsmamma *
 2. Lille Hege
 3. Ylva
 4. Englemamma&Trollmor
 5. Malene Fossum

Da håper jeg dere stemmer som bare det, dere kan stemme anonymt om dere vil, det er bare å ikke skrive noe i feltene for bloggadresse eller navn.

stemmingen står åpen til tirsdag den 4. januar kl 20.00

 

 • Dato: 04.jan.2011   Kl: 15:21   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 13

En noe udelikat opplevelse.... + Blogg VS Blogg

I går begynte jeg med morsmelkerstatning i tillegg til amminga. Så etter å ha tømt 2 pupper på dagen i går drakk hun 25 ml morsmelkerstatning i tillegg og sovnet som en prinsesse. Og herregud så godt det var.
MEN.... Så skulle jeg amme litt på ettermiddagen og da fant min lille prinsesse ut at det var tid for å gjøre ugangn i buksa. Og veit du hva? Jeg FATTER ikke hvor hu gjemmer alt hen... Det kom noen brak i bleia som ikke likna grisen og plutselig kjente jeg at jeg ble varm på magen...

Joda! Hun hadde gjort på seg gjennom bleia, gjennom bodyen, gjennom strømpebuksa og gjennom toppen MIN til og med.... Hurra for den! Så jeg skynta meg ut for å skifte på henne og fikk av henne klærne. Joda, hun hadde rett og slett bærsja til oppunder armhulen! Snakk om rakettutskyting....

Så lå hun der da i bare bleia og jeg gjorde meg klar til å få skifta på henne da jeg hørte en liten fis. "Ikke tenk på det engang" sa jeg til henne mens jeg tok av bleia og DER......bersjet hun igjen.....

Trenger jeg beskrive åssen jeg så ut? Trodde ikke det nei..... At noe så lite og nydelig kan inneholde så mye.....ja det er over min forståelse...

Så fikk hun endelig på seg ny bleie og klær og hun sovna omtrent før jeg var ferdig å skifte på henne...Så sov godt du lille prinsesse, vel vitende om at det var du som var grunnen til at mamma måtte i dusjen nok en gang i går. =)

 

MINNER OG OM AT BLOGG VS BLOGG PÅGÅR NÅ!

Gå inn på DENNE linken og stem på hvem du syns har den beste mammabloggen!

Hjelp meg å kåre en vinner!

 • Dato: 04.jan.2011   Kl: 14:15   Kategori: Iren
 •    Kommentarer: 3

Mammablogg VS Mammablogg *STEM NÅ*
 

Denne rundens 5 kandidater er trekt ut via RANDOM.ORG så jeg har ikke noe med hvem som er de heldige å gjøre.

 

 1. * Nina - Småbarnsmamma *
 2. Lille Hege
 3. Ylva
 4. Englemamma&Trollmor
 5. Malene Fossum

Da håper jeg dere stemmer som bare det, dere kan stemme anonymt om dere vil, det er bare å ikke skrive noe i feltene for bloggadresse eller navn.

stemmingen står åpen til tirsdag den 4. januar kl 20.00

 

 • Dato: 04.jan.2011   Kl: 09:28   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 21

Lyst til å gi meg gleden av å bli månedens mammablogger?

Jeg har aldri vært nominert til blogg VS blogg før og syns jo det var ûberkult å bli plukka ut, så nå trenger jeg stemmehjelp fra dere.

Så hvis dere kan gjøre meg den tjenesten og gå inn >>>HER<<< og stemme på meg så gjør dere meg hoppende glad!

Det hadde vært kjempegøy å fått den titelen.

På forhånd TUSEN TAKK!!!

 

 • Dato: 03.jan.2011   Kl: 23:27   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 4

Årets lege-TABBE 2010!!! Og vinneren er.....

......legen som var på legevakta da John var der i romjula!

Altså, John fikk da skrevet ut smertestillende til seg selv, men les resepten hans nøye...

Finn 1 feil liksom....Jaja, så nå har mennene og begynt med mens smerter. Damene på apoteket holdt på å le seg fillete da de så resepten. Jeg er sikker på at de kikka seg omkring for å se om det var skjult kamera eller noe... Hun ene som skulle kontrollere medisinene fikk jo latterkrampe der inne..

Hva den legen hadde fått i seg i jula er vel uvisst, men så vidt jeg veit har enda ikke John opplevd å ha mens smerter hvertfall....

Årets humorflause på legefronten eller?

 • Dato: 03.jan.2011   Kl: 17:07   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 14

Minner om Mammablogg VS Mammablogg i dag!!!!! *Påmelding*

Minner dere på Mammablogg VS Mammablogg der fristen går ut i dag for å melde på blogger.

Meld på  >>>HER<<<

Gode mammablogger og gravidblogger er velkomne til å delta. Du kan melde på andre og.

Fristen for påmelding er i kveld kl 00.00

Stemming foregår i morgen i nytt innlegg!

 

 • Dato: 03.jan.2011   Kl: 14:27   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 3

Dette med VOE, dere.....hysteri, galskap eller en jente med følelser?

Misforstå meg rett, men jeg har hatt et litt elsk/hat forhold til VOE, MISFORSTÅ MEG RETT sa jeg! Nå skal ikke jeg ha noen drittkommentarer her om at jeg hater henne, for det er bare et ordspråk.

Voe har hatt en enorm suksess igjennom 2010 med bloggen sin, men som hun selv skriver i siste innlegget sitt:

"Å være på 1. plass bærer med seg mange goder. Men det bærer også med seg en stor og tung sekk med negative ting, som akkurat nå er altfor tung for meg å bære. Jeg har blitt sliten, rett og slett!"

Jeg forstår henne så godt! For selvsagt veit Emilie selv at hun ser bra ut, er pen og er populær. Men, det hjelper ikke hvor mye du veit at du er populær, stygge kommentarer tærer på sinnet uansett hvis du er en normal person med følelser. Og det er nok Voe, selv om mange har en tendens til å glemme det. "Du ser så bimbo ut, du er ikke noe pen, du tror du er noe." Er dette koselige ting å få i kommentarfeltet sitt tror dere?

Jeg har vært innom bloggen hennes ca 1 gang i uken det siste året. Hvorfor? Joda, skal nok innrømme at det er fordi hun ligger på nr 1 og på grunn av alt hun har drevet med i 2010. Og jeg har noen ganger lest litt av kommentarene hun får. Veldig mye koselige, støttende og til dels hysteriske fan-kommentarer, men innimellom er det og noen skikkelige stygge som jeg veit at JEG hadde blitt lei meg for å få hvertfall...

Så jeg synes hun har takla det bra jeg. Jenta er 15 år og må deale med alt som blir skrevet til henne.

Jeg skal og innrømme at jeg er en av dem som har ønska Voe ned fra 1. plassen på blogg.no. Ikke fordi jeg vil hun skal slutte å blogge, men fordi jeg synes det kunne vært litt variasjon på "seierspallen".
Men jeg tror Voe også kunne tenkt seg og ligget litt lenger ned på lista noen ganger, men hun har nok funnet ut at det går ikke. Hun blir liggende på nr 1 så lenge hun blogger.Jeg håper hun kommer tilbake faktisk, for hennes egen del, såfremt for sine lesere, jeg håper hun kan skrive en blogg uten å havne i dette hysteriet hun har vært nå, og kan kose seg med bloggen sin og kommentarene hun får sånn som mange av oss andre. Jeg likte avsluttningsinnlegget hennes, det lyser ærlighet fra ende til annen, og det står det respekt av.Blogg eller ikke blogg, jeg ønsker VOE alt bra med alle planer og ting hun driver med.

Lykke til VOE!!!

Bildene i innlegget er lånt fra www.voe.blogg.no

 • Dato: 03.jan.2011   Kl: 10:36   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 18

Er 2011 sykdommens år....?

Eller er det sånn at vi alle skal bli sjuke nå, sånn at vi holder oss friske resten av året? Jonas er blitt brådårlig... Gudskjelov er det planleggingsdag i morgen, så han har en dag å komme seg på. Stakkar gutten, han ligger på sofaen og er uber-syk...

Har skikkelig vondt av gutten min nå....
Blir det ikke bedre utover dagen i morgen er det rett på legevakta, det er hvertfall sikkert!

 

Minner dere på at dere må melde dere på Mammablogg VS Mammablogg nå! Påmeldinga går ut i morgen kveld kl 00.00 og dere kan melde på dere selv eller noen andre dere synes har en bra mammablogg,

PS. Gravide er også mammaer! =)

Påmelding     >>>HER<<<

 • Dato: 02.jan.2011   Kl: 23:20   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 0

Mammablogg VS mammablogg

Jepp, nå starter jeg 2011 med å utfordre til en Blogg VS Blogg her hos meg!
Jeg oppfordrer alle mammaer som vil være med til å melde seg på i kommentarfeltet under og så lager jeg nytt innlegg med deltakere etter kl 00.00 i morgen kveld.Så meld dere på, dere som har lyst, og veit du om en bra mamma-blogg er det lov å melde på de og.

Og PS. Gravide stiller også i mammablogg-kategorien!

 

 • Dato: 02.jan.2011   Kl: 20:40   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 23

2011 - Åssen føler dere dere?

Ja så er det 2. januar allerede... 2 dager inn i det nye året. Føler dere at noe er anderledes? Jeg merker at jeg har en sånn "merkelig" følelse av at noe er "nytt" liksom. Vi er i starten av noe, ikke på slutten, som vi har vært en god stund. Og når sant skal sies, er det en god følelse. Jeg føler at jeg har god tid til å gjøre det jeg skal, det ligger jo et helt år foran meg. Men så er det og sånn da, at det går så uvirkelig fort... Plutselig er det sommer, så kommer høstfargene og så begynner vi å tenke på jula igjen...

Hvor sprøtt er ikke det? Og til jul blir Iren ett år???? Grøss.... Jeg rekker jo ikke henge med i det hele tatt... Men så har jeg satt mine mål da. (Jada, jeg skal nok en gang prøve å oppfylle dem...) Det er ikke alltid jeg får oppfyllt alle måla mine, men uten mål, prøver jeg jo ikke engang, så jeg må bare sette meg mål.
Jeg driver febrilsk å rydder opp all gammel skit på dataen, herregud så mye teite dokumenter det spares på i løpet av et år eller fler... Det er helt utrolig. Fant et word-dokument med tittelen "T.I.Form" og åpna den. Jada, det var da oppskriften min på Torsk i form som jeg sikkert skulle skrevet inn i oppskriftboka mi for hvertfall 2 år siden... Bare sånne ting liksom...

Og når jeg er ferdig med oppryddinga mi, skal jeg lage en mappe som skal hete JUL 2011 rett og slett. For jeg skal nemlig handle alle våre julegaver den 26 januar når jeg og Lone skal på Gjøvik til ultralyd med snuppa! Tenk så utrolig praktisk! Pakke inn alle julegavene, sette på merkelapper, pakke dem fint ned i pappesker og VOILA, MYE mindre å bekymre seg for i desember!

Fy filler'n jeg er smart! Så da gjenstår det bare å gjennomføre det! Jeg skal klare det i år. Jeg skal...

Jeg lurer på hva slags erfaringer jeg har på baken når jeg sitter foran dataen om ett år og skal skrive tilsvarende innlegg for året som er gått og året som kommer. Kanskje godt en ikke veit alt som skjer fremover... Jeg veit hvertfall at jeg ikke sitter akkurat her da, men hvor jeg sitter er vel litt usikkert enda.

Åh, himmel og hav, det glemte jeg å fortelle...
Jonas fikk Lynet McQueen kjøredress til jul av Lone, Stian og Mathias... For han er ikke særlig stolt av den ser du... De første døgna var det totalt umulig å få den av han. En skulle tro den var sydd fast på kroppen hans... Men etter litt krangling fikk jeg overbevist han om at det skjedde ikke noe med dressen for det om vi lot den gå i vaskemaskina en gang eller to, og da var det greit liksom...

Men ok, det er lov å være stolt når man ser såååå uberkul ut da! For ikke å nevne Lynet McQueen-sokker i samme slengen. Han kunne jo egentlig bare gått inn og henta en av lynet mcqueen-capsene sine og... Han har jo bare 4 forskjellige liksom...

Føler dere at dere har god tid nå eller?

 

Hva ønsker du for det nye året? Her er mine ønsker!

 1. Jeg ønsker at jeg fort kommer inn i en god rutine med kosthold og trening
 2. Jeg ønsker at vi får noen flotte måneder i sola
 3. Jeg ønsker at bekkenløsninga og ryggen min skal bli bra igjen
 4. Jeg ønsker meg ny pc.... :p
 5. Jeg ønsker at Iren ikke har hofteluksasjon (får ultralydsjekk den 26 januar)
 6. Jeg ønsker at det går knirkefritt med økonomien i hele 2011
 7. Jeg ønsker å få realisert drømmen min
 8. Jeg vil begynne på/fullføre et kurs/noe skole
 9. Jeg skal legge grundige planer for 2012
 10. Jeg skal nyte 2011

Det som blir spennende er jo å se hvor mange som oppfylles....

Treninga håper jeg å begynne med til uka. De flotte månedene i sola er nok noen måneder unna enda. forløpig er både ryggen og bekkenet et helv....! Håper jeg finner billig pc på januarsalg.Jeg er superspent på ultralyden. Ang økonomi skal jeg lage budsjett, og ta det seriøst. Drømmen min vil jeg ikke si noe om heeeeelt enda til alle, men jeg kan si så mye at jeg er på god vei faktisk! Jeg driver allerede å sjekker NKI og sånn, men fyttibikkja det er jo så dyrt. Planlegginga mi av 2012 begynner alt nå, så her skal det store hjul i sving. Det går nok ikke så lange tida før jeg legger ut litt og litt om hva det dreier seg om. Og ang å nyte 2011, så gjør jeg det allerede!!!
Hva håper du på i 2011?

Og det nye året starter med.....

....blærekatarr.....
Hipp hurra for den liksom...

Så her går jeg da, med følelsen av å måtte på do absolutt hele tida og når jeg er så heldig å komme på do kommer det ca 1 teskje ut og jeg får møkkvondt i underlivet. Hæppi 2011 liksom....
Men håper det gir seg snart... det er så masse jeg skulle ha gjort som ikke blærekatarren skal få stoppa hvertfall....

Jeg har jo min superliste med ting som skal gjøres!

Jeg tar sats på januar først, her skal det skrives opp ting (egentlig på en kalender, men har ikke rukket å kjøpe enda... Finner sikkert en på salg nå.) Så da får jeg bare slå meg løs på bloggen i mens.

Jeg fører datoene nedover, og hva som SKAL være gjort innen den tid, så får vi se hva jeg får til og om jeg blir hengende etter med noe.

For ikke å lage milelange innlegg hver dag nå, legger jeg til lista mi i menyen under headeren og i link i innleggene, så er det opp til hver enkelt å titte innom for å se om jeg har fått det til eller ikke.

Trykk HER for å se lista for Januar 2011.
2010 - Mitt år i ord og bilder del 2

JULI

Så var vi vel kommet til juli måned.

Det var valdresmarken denne måneden, og vi måtte jo selvsagt dit. Sommeren er ikke det samme uten en tur på valdresmarken og litt fersk lakris. Egentlig er en  heliumballong toppen av kransekaka og. Jepp, jeg er ganske barnslig der... Jonas storkosa seg, han skulle kjøre alt av karuseller, men turte ikke da han kom oppi dem. Det eneste han ville kjøre var radiobiler, og det sier seg vel selv at det ikke gikk... han var jo ikke stor nok til det. Men det var ikke han med på nei... Snakker om gutt med egne meninger.....

John gikk amokk hjemme med sine grønne fingre, og lagde babylons hengende hager ute på verandaen. Han er jo kjempeflink med blomster, men det virker som om det er en uskreven regel som sier at det er kvinnen som står for blomstene. Gjett hvem som alltid fikk freditten for den fantastisk fine verandaen.... Jo det var meg... hehe... Og for å si det sånn, jeg eier ikke grønne fingre... Jeg liker ikke blomster, og de er ikke så glad i meg heller. Men grønnplanter derimot... Det får jeg til!

 

Også fikk jeg kjøpt meg ny bil da!!! Golf 4! Så nå har jeg faktisk hatt alle golfer opp til og med golf 4. Får satse på en femmer neste gang da.... Men den er jo bare dritlekker. Og for å si det sånn, den er RØD! VELDIG rød!

Også var vi på tur oppe på valdresflya med mamma og tante. Det var koselig. Og du verden så lekker en blir når man er passe gravid og prøver å pose i "fjellklær"... Aldeles nudelig du....

 

AUGUST

 

Jeg var i Oslo og tok bilde for bladet GRAVID! Bildene ble kjempefine, og det er veldig morro å ha noen fotograf-bilder fra graviditeten og, ikke bare de magebildene en tar selv. Så var superfornøyd med det.

Så reiste vi på "ferie" til Lom i noen dager. Det var kjempekoselig. Liker meg veldig godt i Lom. Jonas trivdes som bare det. Vi var på norsk fjellmuseum og flere andre steder. Koselig siden vi ikke var på noen annen ferie i år.

På tur hjem fra Lom så vi verdens snåleste bobil. Se og bedøm selv. Den er ganske forseggjort serru, med pipe og gode greier så det er sikkert vedfyring der inne. Den var stroppa fast til planet med jekkestropper og kjetting så tviler på at den der har vært til noen kontroll hos biltilsynet for å si det sånn.... 

Og så kom Therese og gjengen en tur igjen da. Og Drazenko og John var på fisking. Jeg legger ikke inn bilde her av meg og therese denne gangen, for de bildene så så trasha ut at jeg tror jeg skal spare dere for det. Dere får nøye dere med Drazenko og fisken i stedet. 

SEPTEMBER

I september feira vi 3 bursdager på rappen. Først samboeren til mamma sin, så Jonas sin 3 års dag og så John's 55 års dag. Så følte meg ikke mye rik i slutten av denne måneden gitt...

Eplekake til samboeren til mamma.....

Lynet McQueen kake til gullgutten

Jonas var bare superstolt hele dagen og syntes bursdag var en grei ting tror jeg!
Han tilta jo helt da vi skulle spise kake da, for han syns ikke noe om at vi skulle skjære i Lynet, så vi måtte spise rundt kanten....


Også vanka det selvsagt gaver! Gaver er jo toppen! Særlig harde!


Og sist men ikke minst kaka til John. Huff, var litt lei kaker etter september må jeg innrømme.....

 

OKTOBER

Det var under kontrollen i oktober at symfysemålet mitt plutselig gjorde et lite hopp.

 

Jeg og Jonas hadde photoshoot! Han elsker å bli tatt bilder av!

Jeg fant han sovende i denne stillinga en dag og trodde jeg skulle knekke sammen av latter...

Jeg ble også sendt til Lillehammer Sykehus og måtte ligge der noen dager pga kraftige kynnere og 1 cm åpning på ytre mormunn... Hele historien kan du lese  >>>HER<<<
Da var jeg nok ikke veldig høy i hatten med min forhistorie...
Ser ikke helt overbevisende ut nei...

Jeg startet med listene for juleforberedelsene! Dette året skulle jeg være SÅÅÅÅ tidlig ferdig!!! Jada....

Så kvitta vi oss med gamle astra'n... Litt vemodig, men ikke mye... Den hang jo ikke sammen lenger...NOVEMBER

 

November var liksom måneden før måneden, så da var det lov å begynne å kose seg litt ekstra og det gjorde vi og. Vi begynte så smått med litt bakst og julepynten ble satt frem men ikke tatt opp. Det fikk vi vente med til 1 desember. Men uansett er det ikke noe problem så lenge barna er så blide som dette...

Og så fikk jeg pakken min fra Perfect Home. Jeg hadde ikike bestilt så mye men, det jeg hadde bestilt var jo bare rålekkert!

Også begynte jeg å føle meg VEL stor!!!! Så det var andre som hadde termin likt med meg som allerede hadde født og jeg var supermisunnelig... Men på en annen side visste jeg jo at hun måtte hvertfall holde seg inne til 2 desember... Da var hun ikke prematur lenger. Men når en går med en sånn mage, er det lov å bli oppgitt!

Så for sikkerhets skyld tok vi en tur til Kiel vi da.... Bare sånn på tampen av fødselen liksom.... Men kjære vene så godt det var å komme litt bort... Det var bare så deilig! Spise god mat, slappe av, shoppe litt.... også fikk jeg fotspa av John! DET er noe en trenger etter å ha vagga på såre bein i 9 mnd det... 

DESEMBER

Desember var måneden alt skjedde!
Først var det alt stresset med å bli ferdig til jul og telle dager til den 23 desember da terminen sto for døren.
Men så natt til den 11 desember gadd hun ikke være inne i magen lenger, og hun hadde det ekstremt travelt med å komme ut. Les om hele fødselen >>>HER<<<

Men resultatet var jo bare så bra, og John ble fjernpappa siden han ikke rakk frem før hun kom. Men han er ikke noe mindre stolt av den grunn!


Jonas var betatt fra første stund, og han er en engel med henne... Jeg er så stolt av begge to...


Det var også i desember at jeg og Lone fikk erfare åssen det er å bruke en liten golf til 2 voksne, 2 barneseter, 2 barn og 2 barnevogner... Og det er ikke det enkleste skal jeg si deg, men fikk vi det til? Å jada!


Så var jeg på julematshopping med Jonas og Iren. Ser du han? Det var liksom en ny vri...

Og jeg avslutter dette innlegget med noen bilder fra julaften. Det ble en fin avsluttning på et langt og bra år!Ønsker dere alle et godt nytt år!

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde