Tryna ut av sofaen....

Ja jeg er våken enda. Klokka er 01.15 og jeg er da......IKKE TRØTT! Nydelig og en halv... Jeg kommer jo til å være kanon på trynet i morgen tidlig, KORR seinere i dag, når jeg skal opp kl 06.00 men det får stå sin prøve. Jeg tenkte å gjøre noe fornuftig ut av timene, frøkna våkner vel om en stund og er sulten tenker jeg, så jeg måtte jo vært våken litt likevel. Men, mens jeg flyr litt frem og tilbake her tidligere i kveld så jeg plutselig at Jonas hadde likegodt kvelda på sofaen han. Jaja, tenkte jeg, han får sove litt og så får jeg bare bære han inn i senga si etterpå.
Men i stad så jeg at han hadde vridd seg litt og lå litt på skrå i sofaen og jeg tenkte at jeg fikk bære han inn snart så ikke han skulle flytte mer på seg og tryne ut av sofaen. Jeg gikk med en lysestake i hånda og skulle sette den fra meg da jeg hører DUNK.... etterfulgt av litt stillhet og så kom det litt klynking... Joda, TOO LATE... Han datt ut av sofaen stakkar... Men jeg tror han var såpass i søvnkoma at han ikke registrerte ordentlig at det egentlig gjorde litt vondt, for det var ikke rare gråten som kom fra han...

Så jeg løfta han opp fra gulvet og hviska til han "skal mamma bære deg i seng?" Jeg kjente kun at han nikka på skulderen min, så jeg tok strake vegen inn på rommet og la han i senga. så han sov bare videre han... Men uff, fikk litt vondt av han likevel må jeg innrømme... Han sover så tungt og, når han først sovner ordentlig, så det gikk heldigvis bra å få lagt han.

Så da sitter jeg her da og venter på lille frøken tornerose som sover sin søte søvn... Bann på det, går jeg og legger meg nå rekker jeg akkurat å sovne før det kvekker i henne og hun er sulten. Så neida, jeg skal rett og slett holde meg våken jeg! Jonas skal i barnehagen i morgen, så jeg kan slappe av på sofaen når hun sover dubben sin.

Jeg rekker vel brått ett innlegg til før natta er omme tenker jeg....

Flere mødre enn meg som er oppe enda eller?


 • Dato: 10.jan.2011   Kl: 01:34   Kategori: Jonas
 •    Kommentarer: 10

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde