Har ikke tid til noe om dagen....

Snakker om å ha mange baller i lufta på en gang.... Jeg føler at dagene bare forsvinner som et vindpust og lista med gjøremål blir bare lenger og lenger. Joda, jeg har nok å fordype meg i om dagen, Jeg skal komme tilbake til planene om litt, men forløpig er det så mye at jeg må ha skikkelig god tid til å sette meg ned og virkelig få ting og tang på plass.

Iren er blitt veldig mye mer våken om dagen, jeg synes det er synd at blogginga mi har gått så ned nå i det siste, men jeg skal komme med et oppklarende innlegg om ikke lenge. Nå begynner ting å falle på plass snart og jeg får litt bedre tid til det jeg liker å gjøre, nemlig blogge.

Om jeg skulle kommet med en oppdatering akkurat nå ville det bare blitt en kjedelig remse på daglige gjøremål så jeg skal spare dere for det, det er mye bedre å få alt på plass i et innlegg om ikke lenge.

Jeg har ikke fått ordna designet ferdig heller, men det skal jeg veldig snart få på plass.

Dette ble virkelig et hasteinnlegg, men som sagt......med dårlig samvittighet, jeg kommer tilbake!

Lurer jo litt på hva du styrer sånn med siden du er så "borte".

Husk å puste også! :)

Skrevet av: Ønskebarnet

16.feb.2011 23:00

Liker det nye designet! Fint og rent. Har sendt deg mail nå :) Håper du får den

Skrevet av: tvitvi

17.feb.2011 12:19

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde