Sorry, sorry, sorry!!!! *VINNER AV GIVE-AWAY*

Ja jeg må bare krype til korset og be om unnskyldning for at jeg faktisk er hele 9 dager for seint ute med trekningen min, men det har vært litt rot og tull med ny data og diverse men det skal jeg ikke gå innpå nå, hovedsaken nå er jo å få posta ut VINNEREN!!!!!

Vinneren av denne give-away'en ble TVITVI

Masse gratulerer til deg!

Trekninga kan du se i videobloggen nedenfor, jeg gjorde det sånn for at dere skulle SE at jeg ikke juksa med noe.

Jeg har flere give-away'er på tur om en stund, og håper at nå, med ny data, er problemene mine med pc ferdig, så ikke det samme skjer igjen.

Takk til alle som deltok, håper dere blir med på en senere give-away også ;)

 

 


 • Dato: 06.feb.2011   Kl: 22:15   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 2
Å, nå ble jeg glad! Har sendt deg mail :)

Skrevet av: tvitvi

07.feb.2011 09:43

Fikk du mailen min?

Skrevet av: tvitvi

10.feb.2011 18:32

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde