Min familie - følg med om du greier....

Jepp nå har jeg tenkt å løse opp i litt floker her ang min familie siden det er veldig mange som ikke henger med når jeg prøver å forklare åssen det hele er satt sammen.

Jeg tenkte å prøve å lage familietre men det ga jeg opp... Det hadde blitt en slyngplante i stedet tror jeg....

Altså, i 1966 møtte en pen ung frøken en mann. Hun var 16, han var 34 og dette var vel ikke helt akseptabelt overalt men, dette forholdet fikk gro uten videre komplikasjoner. Etterhvert som årene gikk og disse to personene fremdeles var like glade i hverandre, fikk denne frøknen, som etter noen år til ble frue, lyst på barn. Og i juni 1981, etter 9 mnd med forberedelser, poppet en lyserosa bylt på nesten 4 kg ut, men kobber-rød lokk i panna, og det var meg...

Det jeg ville oppnå med den korte historien er at dere skulle skjønne at jeg er oppvokst med foreldre med stor aldersforskjell og jeg har aldri sett noe galt i det.
Så i 2005 møtte jeg John da... Jeg gidder ikke gå inn på alle turbulensene vi hadde i begynnelsen av forholdet, for det var jo selvsagt at omtrent ALLE hadde sin egen mening om hva de syntes om det. Klart jeg skjønner at folk reagerer, tilogmed mamma reagerte litt selvom jeg syns hun ikke var så ille som mange andre, men som jeg sa til henne:

"Det er faktisk JEG som skal leve dette livet og vi har det supert men greit, HVIS jeg tar feil og det skjærer seg skal jeg heller komme tilbake og si at du hadde nok rett likevel."

Selvsagt har ikke dette skjedd. Jeg og John går på vårt 6 år sammen, vi har vært gift i 3 år til sommeren og har to nydelige barn sammen. Og sånn er det.

MEN.... Nå var det alle de andre rare situasjonene som har oppstått som jeg har fått endel spørsmål på...

John hadde jo barn fra før... og siden jeg er 25 år yngre enn han, sier det seg jo selv at barna hans godt kan være på min alder...
Vel.... Han har en sønn som er 2 år eldre enn meg... Han flirte godt da han hørte om meg første gangen. Jeg var bare glad han tok det på den måten ;)

Og så begynner knuten serru...


Lone!

Han har ei datter på straks 22! Det er da mitt desiderte favorittkvinnfolk, den beste venninna jeg noensinne har hatt på så kort tid. Men teoretisk er jeg jo da stemora hennes da, men hun føles mer som søstra jeg aldri hadde. Vi starta og henge sammen mye siden hun kom stadig og besøkte oss i valdres. (Både john og hun er opprinnelig fra Hønefoss) Men så hadde det seg sånn at Lone var singel da vettu....

Og etter hun kom hit og med biiiiiiiittelitt hjelp fra meg, presterer hun å bli sammen med verdens kuleste firmenning. Eneste "problemet"?

Det var firmenningen min....
Så da var jeg liksom stemor til kjærsten til firmenningen min.....

Henger du med enda? Tro meg, det blir værre... For litt over et år etterpå fødte Lone en liten gutt som ble hetende Mathias.Okaaaayyyy...... Da var jeg plutselig stemor til forloveden til firmenningen min og ste-bestemor til fem-menningen til Jonas som han er onkel til!

Joda, bare les den et par ganger til så ser du at det faktisk stemmer...

Men så.... Ble jo jeg gravid igjen og fikk ei jente i desember 2010 og Mathias er født i Januar 2010 så de blir jo gående i klasse med hverandre....

Såååååå..... Iren skal gå i klasse med fem-menningen sin som hun også er tante til....

Jada... Henger du fremdeles med.....?

 


 • Dato: 19.jan.2011   Kl: 19:18   Kategori: Firer-banden
 •    Kommentarer: 10
Hehehe, noe innviklet familieforhold ute å går ja! ;)

Men det viktigste er jo at dere er lykkelige. <3

Skrevet av: ingerslilleverden.blogg.no

19.jan.2011 19:21

Hihihi, morsomt, men er det ikke herlig å være seg selv og lykkelig da? :) hvorfor i all verden være som alle andre?

Knallbra :)

Skrevet av: Linda

19.jan.2011 19:40

Det var en smule innviklet ja... :P Men det viktigste er at dere er lykkelige!! ;) To nydelige barn du har ;)

Skrevet av: Lise

19.jan.2011 20:15

Veldig bra skrevet, men fy søren det der var innviklet... hehe :)

ha en flott kveld!

Skrevet av: Stine

19.jan.2011 20:26

Jeg klarte ikke fulge med .. Inviklet ass :o

Skrevet av: Kristine \m/

19.jan.2011 20:33

Haha, innviklet :D

Skrevet av: Ingvild & Dina

19.jan.2011 20:34

Jeg har faktisk hørt om verre :) Venninna mi er tante til søskenbarna sine :)

Skrevet av: Randi

20.jan.2011 23:21

Oi! Ganske komplisert, men dersom det er masse kjærlighet så går vel alt bra til slutt!

Skrevet av: Have You Met Miss Jones?

22.jan.2011 00:58

Hahaha, hærlig, vi er en happy familie du:P;)

Skrevet av: Lone

25.jan.2011 09:32

kan ikke si jeg hang helt med på slutten der nei. Ser ikke noe galt i alders forskjell jeg. Man kan ikke noe for hvem man faller for.

Skrevet av: ingvild

28.jan.2011 19:09

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde