Prepare for the velociraptorz....

Jepp, for det er det jeg er sikker på at sjuler seg inni Iren.... En liten, søt velocitaptor. Dere veit hva det er, sant? De små tobeinte dinosaurene som var superkjappe og kjøttetende.Veeeeel, nå er vel Iren mer sånn her:Det var liksom den søteste jeg fant... hehe...  Men helt seriøst, hun høres litt ut som lyder tatt fra jurrasic park noen ganger, jeg må le hver gang jeg tenker på det. Både når hun sover og når hun er våken.

Vel, nå er det liksom klart for ny uke igjen, med barnehage og alt mulig annet. Synes dagene går utrolig fort om dagen... Så mitt lille mål etterpå er å ordne igang konkurransen jeg har lovet. Jeg tenkte jeg får benytte andledningen nå som vesla sover og Jonas er uhyyyyre opptatt med den nye boka si om elfie og brannbilen.
Blir jeg ferdig kan det nok hende jeg rekker å legge ut konkurransen allerede i kveld.

So long, så lenge....


Skal vurdere blogger kansje det blir din kom inn på bloggen og meld deg på da vel♥♥

Skrevet av: Kaja og Lise <33

16.jan.2011 16:14

Gå inn og stem på det finneste bilde du synes?:) http://nannaa94.blogg.no/1295188772_konkurranse__stem.html#comment

Skrevet av: nannaa94

16.jan.2011 16:15

fin blogg :D

Skrevet av: <3Antika

16.jan.2011 16:50

Ååååh så nydelig hun er! JA det kommer de sykeste lydene noen ganger, jeg og Alex sitter bare med store øyner hehe :D Rart en så liten kan lage så mange og høye lyder.

Skrevet av: Hege - ikke som andre mamma-blogger!

17.jan.2011 11:54

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde