Dette med VOE, dere.....hysteri, galskap eller en jente med følelser?

Misforstå meg rett, men jeg har hatt et litt elsk/hat forhold til VOE, MISFORSTÅ MEG RETT sa jeg! Nå skal ikke jeg ha noen drittkommentarer her om at jeg hater henne, for det er bare et ordspråk.

Voe har hatt en enorm suksess igjennom 2010 med bloggen sin, men som hun selv skriver i siste innlegget sitt:

"Å være på 1. plass bærer med seg mange goder. Men det bærer også med seg en stor og tung sekk med negative ting, som akkurat nå er altfor tung for meg å bære. Jeg har blitt sliten, rett og slett!"

Jeg forstår henne så godt! For selvsagt veit Emilie selv at hun ser bra ut, er pen og er populær. Men, det hjelper ikke hvor mye du veit at du er populær, stygge kommentarer tærer på sinnet uansett hvis du er en normal person med følelser. Og det er nok Voe, selv om mange har en tendens til å glemme det. "Du ser så bimbo ut, du er ikke noe pen, du tror du er noe." Er dette koselige ting å få i kommentarfeltet sitt tror dere?

Jeg har vært innom bloggen hennes ca 1 gang i uken det siste året. Hvorfor? Joda, skal nok innrømme at det er fordi hun ligger på nr 1 og på grunn av alt hun har drevet med i 2010. Og jeg har noen ganger lest litt av kommentarene hun får. Veldig mye koselige, støttende og til dels hysteriske fan-kommentarer, men innimellom er det og noen skikkelige stygge som jeg veit at JEG hadde blitt lei meg for å få hvertfall...

Så jeg synes hun har takla det bra jeg. Jenta er 15 år og må deale med alt som blir skrevet til henne.

Jeg skal og innrømme at jeg er en av dem som har ønska Voe ned fra 1. plassen på blogg.no. Ikke fordi jeg vil hun skal slutte å blogge, men fordi jeg synes det kunne vært litt variasjon på "seierspallen".
Men jeg tror Voe også kunne tenkt seg og ligget litt lenger ned på lista noen ganger, men hun har nok funnet ut at det går ikke. Hun blir liggende på nr 1 så lenge hun blogger.Jeg håper hun kommer tilbake faktisk, for hennes egen del, såfremt for sine lesere, jeg håper hun kan skrive en blogg uten å havne i dette hysteriet hun har vært nå, og kan kose seg med bloggen sin og kommentarene hun får sånn som mange av oss andre. Jeg likte avsluttningsinnlegget hennes, det lyser ærlighet fra ende til annen, og det står det respekt av.Blogg eller ikke blogg, jeg ønsker VOE alt bra med alle planer og ting hun driver med.

Lykke til VOE!!!

Bildene i innlegget er lånt fra www.voe.blogg.no


 • Dato: 03.jan.2011   Kl: 10:36   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 18
er så enig !

Skrevet av: Helle

03.jan.2011 10:41

Helt enig, håper hun kommer tilbakne med tiden.leste bloggen hennes stort sett hver dag :)

Skrevet av: Lise..

03.jan.2011 10:41

Er så enig med det du har skrevet! Alle har følelser, synes det er dritt at de folkene der ute kommenterer no så fælt, men de er nok bare misunnelig på henne.

Skrevet av: bbycharm^^

03.jan.2011 10:42

Utrolig enig med deg!

Skrevet av: Johanne Dirdal

03.jan.2011 10:43

Enig, men det hun skrev med gale vietnamesere var ikke vits -.-

Skrevet av: Anonym

03.jan.2011 10:44

Enig <3

Skrevet av: Princesshh♥Kommenterer alltid tilbake

03.jan.2011 10:45

Eg er enig ! Kjempe bra skrevet :-)

Skrevet av: simea- fire jenter, en blogg

03.jan.2011 10:46

Det er en ung jente som har blitt fanget opp av markedskreftene. Hun vil vel nyte resten av ungdommen uten og måtte gjemme seg for VG og Dagbladet

Skrevet av: Killjoy - AngryBitch

03.jan.2011 10:48

Helt enig med deg :)

Skrevet av: Linn Miriam..<33

03.jan.2011 10:48

enig! :)

Skrevet av: I'm Cherry

03.jan.2011 10:49

Det første jeg tenkte var at hele hun er et PR-stunt. Hun ville bli kjendis, hun klarte det og nå slutter hun. Fordi nå er hun blitt kjendis.

Jeg syns når man velger å blogge så bør man tåle at det kommer negative kommentarer.

Skrevet av: fashionalmanac

03.jan.2011 11:00

Jepsipepsi du og du sånn kan det gå.

Skrevet av: Anonyme Litteraturelskere

03.jan.2011 11:07

Enig der.

Skrevet av: Marie

03.jan.2011 11:10

Så enig med deg! :)

Skrevet av: Carina

03.jan.2011 11:12

Den forjädrans "topplisten" er jo ikke noen seierspall i så måte, hun kan jo teknisk sett ikke noe for at hun er MEST LEST, det den listen går ut på. Forandring på den lista skjer ikke over natten, folk leser de bloggene de pleier å lese, og eventuelt nye blogger dukker opp nede på listene om folk får øye på dem..De burde fjerne hele listeopplegget, da mennesker, særlig unge, og lister ikke går så godt sammen..Lister er roten til mye vondt, virker det som.

Skrevet av: Elise

03.jan.2011 11:12

Kjempe bra skrevet : D Helt enig med deg

Skrevet av: janina

03.jan.2011 11:13

HELT ENIG! :-)

Skrevet av: Jenny marie

03.jan.2011 11:53

Det jeg prøvde å få frem er at stort sett er 1, 2 og 3 plass de samme bloggene hele tida og jeg kunne godt tenkt meg litt variasjon i det, men nå dreier ikke dette seg om hvorvidt lista er en seierspall eller ikke, det dreier seg om at VOE slutter og grunnen til at hun slutter. :)

Skrevet av: siri kathleen

03.jan.2011 12:36

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde