Hvem i all verden kan finne på noe sånn????

Ja nå har jeg jammen sett det og... Er det virkelig mulig???

Så noen hadde linka til dette på facebook, og da måtte jeg bare inn og se hva det var... Og det var direkte kvalmt...

Her er det da en mor som rett og slett reiste fra sine 3 barn lille julaften og hadde planer om å komme hjem etter nyttår... Hva er galt oppi hodet til mora da? Forklaringen gikk ut på at hun skulle besøke en syk slektning. Jaha? Det forklarer jo saken liksom? Da er det jo helt greit å la unga være alene? NEI det er ikke det! Jeg skjønner ikke åssen enkelte tenker.... Den eldste i huset var 11 år og hadde ansvaret for to mindre søsken...

Da politi og barneværnet fikk kommet seg inn i huset 1. juledag var det 12 grader i huset og barna fant de på morens soverom under en dyne inntil en ovn. De forklarte selv at de hadde prøvd å holde varmen ved å ta seg et bad på rundgang. da hadde de vært alene i to dager, og det inkluderte tilogmed julaften... Herregud, jeg fikk helt vondt da jeg leste det.

Og jeg ble sint! Hvor er morsfølelsen hen egentlig???Bilde fra VG nett

Dere kan lese hele innlegget fra VG nett   >>>HER<<<

Det er så ille at du nesten må lese hele saken for å kunne danne deg et bilde av det...

 

Hva mener du om denne saken?

Hva slags straff burde en mor få etter et sånn tilfelle?


 • Dato: 29.des.2010   Kl: 23:53   Kategori: Det mener JEG
 •    Kommentarer: 11
det er ille ...

Skrevet av: ulrikke levorsen gundersen

29.des.2010 23:56

¨Det er innmarri fælt gjort av moren altså!

Skrevet av: - Katharina <3

30.des.2010 00:00

så ille.. respektløst

Skrevet av: ♥ Karoline Taletta.

30.des.2010 00:01

huff:/

Skrevet av: Merete Fedje

30.des.2010 00:01

herregud! så forferdelig!!

Skrevet av: CAROLINE MARIA

30.des.2010 00:02

Rett og slett forferdelig. Håper hun blir fratatt ungene og havner i fengsel ! Jeg hadde aldri klart å gjort noe slikt mor min datter, og hvertfall ikke når det er jul. stakkars unger...

Skrevet av: stine og maria <3

30.des.2010 00:02

Sterkt, fikk rett og slett vondt ;(

Kommentere tilbake? <3

Skrevet av: Marita

30.des.2010 00:05

Herregud, håper hun aldri får omsorgen for barna sine igjen. Hva faen har foregått oppi hodet hennes egentlig? Sjokket!!!

Skrevet av: Hege - ikke som andre mamma-blogger!

30.des.2010 00:11

herregud.. noen mennesker burde ikke ha barn!

Skrevet av: Trine Jensen

30.des.2010 00:49

Er mange som skriver om dette temaet her idag, og du er ikke den eneste som blir opprørt. Slik jeg ser det, så skal man være glad for at noen brydde seg og meldte ifra slik at barna ble tatt hånd om. Hva som vil skje i etterkant er umulig å vite. Mest sannsynlig vil barnevernet føre sak mot moren. Problemet med disse sakene er at vi kun får noen få fakta på bordet. Moren måtte reise til et sykt familiemedlem hvis jeg ikke husker feil, og det var sikkert en grunn oppi hennes hodet til at barna ble alene. Som jeg har skrevet til noen andre som har hatt denne saken idag, så vet vi ikke alle fakta. For alt vi vet, så kan det være en barnevakt som har sviktet, og at mor har trodd at barna har vært tatt hånd om. Umulig for oss å vite.

Men barnevernet er nok koblet inn, så de gjør sitt for å følge opp saken. Tvilsomt at barna vil bli fratatt mor, da det skal mye til her i landet for at nettopp dette skjer. Mest sannsynlig trenger mor hjelp, noe hun nå vil få via barnevernet. Vi får bare takke de som meldte fra til barnevernsvakta slik at barna ble hentet ut ifra situasjonen.

Skrevet av: Skedsmo

30.des.2010 02:16

Bloggvurdering på bloggen min!

meldt deg på?

www.isabellebeatrice.blogg.no

Skrevet av: isabellebeatrice

30.des.2010 16:47

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde