Jeg tørner gal snart.......

Jeg håper denne morgenen er et engangstilfelle i graviditeten, men er stygt redd kroppen min gjør AKKURAT det den vil sjøl og blåser i mine meninger. Hvertfall da, i dag tidlig våkna jeg....og måtte på do. Ingen bombe det, føler sånn ca 3/4 deler av døgnet går med til akkurat det der og den siste lille 1/4 delen kappes jeg om å få spist, sovi og vralta meg frem og tilbake fra doen. Jeg måtte blingse på telefonen 3 ganger før jeg så hva klokka var. 04.15... Jeg bare tenkte: "Nydelig...."
Vel ferdig på do, karra jeg meg som best jeg kunne inn igjen på soverommet og la meg. (dette er jo da ting som tar relativt lang tid om dagen pga bekkenløsninga....) Men da jeg hadde fått lagt meg godt til rette i senga og nesten knyti dundyna rundt meg......så får jeg ikke sove igjen....KRISE!!!!
Og jeg prøvde, og prøvde, og prøvde litt til..... Men etter noen iherdige forsøk ga jeg opp og satte over kaffen i stedet så nå sitter jeg og leser blogger for harde livet mens jeg prøver å få i meg litt varm kaffe. For nå, selvsagt, begynner jeg å bli trøtt igjen.... nå er jo klokka halv seks liksom....


Hehe, Jonas elsker å gjøre seg til foran kameraet....

Så hva bringer dagen? Joda, nå SKAL jeg få rydda opp alt på lista mi, jeg SKAL bli ferdig med alle punkter i dag og jeg SKAL pakke fødebaggen.
Nå tør jeg ikke vente lenger faktisk... Herregud, jeg er 36 uker på vei... Eller forresten 36+2 for å være pinlig korrekt! Og akkurat 4 uker igjen til termin. det er 12 dager til den dagen i svangerskapet som Jonas fikk for seg at han skulle ut. 12 dager!!!! Kjenner jeg får litt angst jeg nå altså... Men bare hu holder seg inne til over neste tirsdag så er jeg fornøyd. Da er jeg 37 uker på vei, og hun blir ikke regnet for å være prematur lenger, og da er det fritt frem for å føde på fødestogo! Jippi!!! Så utrolig godt å kunne reise 6 km og være på fødeplassen! Sist reiste jeg 13 mil....


36 ukersmagen min med klær......og.........uten klær.

Nå fikk jeg endelig grafsa til meg noen clementiner fra stuebordet og, så da er resten av frokosten redda. Har fått i meg en stor bolle med cruisli solfrokost og en kaffe, så kroppen burde jo snart begynne å fungere litt mener jeg.

Har du planer for dagen?


Hei jeg er med i finalen på en konkurranse Chess arrangerer. Konkurransen avsluttes på søndag og jeg trenger masse stemmer for å klare dette. Jeg har prøvd å sanke inn stemmer ved å sende denne linken rundt på mange blogger, dette er noe jeg vanligvis ikke gjør, siden jeg ikke liker å reklamere på den måten. Men nå føler jeg at det er den eneste utveien for å ha en sjanse til å vinne.

Så mitt spørsmål til deg er om du kan stemme på meg og om du har tid kanskje informere om konkurransen i et innlegg på din blogg. Dette kan hjelpe meg mye videre i konkurransen.

Her er linken: http://bloggover.chess.no/blogger/rebecca-heldal/

Beklager for at jeg spammer bloggen din, men jeg trenger hjelp.

Tusen takk <3

Skrevet av: rebecca heldal

25.nov.2010 08:27

Ganske ekkelt å ta naken bilder av seg selv når man er gravid. Det blir sikkert kjekt for ungen å se.

Skrevet av: Mediahelten

25.nov.2010 10:47

Lykke til!

Skrevet av: bloggsafolk

25.nov.2010 10:55

Mediahelten: Tja, hvis du synes det er ekkelt, så MÅ du jo ikke se på bildet da, dessuten ser du ikke mer på det bildet enn om jeg hadde stått på en strand i bikini, så jeg ser ikke helt hvor "ekkelheten" du snakker om er. Jeg tror faktisk ikke noen av mine barn blir verken brydd eller sjokkerte over et sånn bilde, det er ikke akkurat snakk om midtsiden i Cats liksom...

Skrevet av: Siri Kathleen - Mamma til to

25.nov.2010 11:23

Mediahelten... Om du ikke har fått det med deg, er dette en mammablogg.. Ehh, du er 17år og er gutt, hva sier det om deg egentlig??? Dessuten er graviditet og alt som har med det å gjøre, det mest naturlige som finnes i verden! Men du er vel sikkert en av dem som ikke følgte med eller ble veldig brydd, i seksual undervisningen på ungdoms skolen!!!

Skrevet av: Lone

25.nov.2010 11:39

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde