Happy Fathers Day!!!!!

Jepp, sannelig er det ikke farsdag gitt. Jonas har da funnet den ultimate gaven til pappa'n sin. Han spiser ikke mye godteri, men han eeeelsker bringebærdrops og rustne padder.....ISAMMEN!Jeg foretrekker dem hver for seg, men altså, nå skal han få dette da. En pose av hver. Yppelig gave!

Ellers blir det rett og slett Torskegryte her i dag, som jeg også tenkte jeg skulle slenge med oppskrifta på.

Torskegryte!

2 ss smør
1 ts karri
2 stk sjalottløk
2 ss hvetemel
7 dl helmelk
400 g potet (hele eller i terninger)
1 blokk fiskebuljong
500 g torskefilet
80 g purre
2 stk gulrot
1/2 sitron
10 g frisk gressløk

Smelt smøret i en kjele. Ha i karri og oppkuttet sjalottløk. Stek løken til den blir gyllen. Strø over hvetemel og bland alt godt sammen. Spe med melk, litt av gangen, kok opp under omrøring hver gang du sper. Tilsett buljongterningen og rør den inn i sausen. Skjær torsken i stykker. Kutt purre og gulrot i tynne strimler og tilsett i sausen. La dette trekke i 7-10 min. Smak til med litt sitron og putt i gressløken helt til slutt.

Serveres med kokte poteter eller kokte potet-terninger oppi gryta.

VOILA!


Bilde fra google

Etter middagen kommer Lone og co til oss og, og hun skulle bake kake, noe Jonas går USTANSELIG å maser om nå. Så da tenkte jeg at da lager jeg skillingsboller. Det er godt ved kaffen. Så det blir nok en koselig kveld med kaffe, kake og robinsonekspedisjonen.


Bilde fra google

Så da gjenstår det å bake bollene, støvsuge og få tatt en skikkelig god dusj før middag.
Så med det ønsker jeg alle fedre der ute en helt super

 • Dato: 14.nov.2010   Kl: 14:38   Kategori: Yumm Yumm
 •    Kommentarer: 4
Oj, en litt annerledes kombinasjon av drops, hehe, men liker han det er jo det en super gave ja. Middagen hørtes deilig ut. Kos dere.

Skrevet av: TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011

14.nov.2010 14:44

Så koslig :-)

Skrevet av: Caroline

14.nov.2010 14:46

Så koslig, ikke akkuratt så fan av denne dagen. (pappa er død :\)

Skrevet av: veronicaflottorp

14.nov.2010 14:59

fin blogg! :)

Skrevet av: marija

14.nov.2010 15:27

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde