Det snør det snør......tiddelibom?

Lørdag morgen og endelig kom det litt snø hit og. Jeg har ikke gjort annet enn å sitte grønn av misunnelse på alle som har oppdatert facebookprofilen sin med "Åh... har så mye snø", "Skulle ønske snøen bare kunne forsvinne..."

Send den for guds skyld hit! Jeg vil ha snøen! Men nå har det i det minste kommet litt snø da. nok til å tilfredstille meg for en liten stund og nok til at Jonas ble i fyr og flamme! Han skulle ut og lage snøball!
Jeg spurte han om han hadde tid til å vente til det ble lyst ute og da fikk jeg egentlig bare et furtent blikk tilbake...


Bilde tatt en vintermorgen fra trappa på gården. Fint?


Åh, det glemte jeg helt, jeg rakk jo aldri blogge i går kveld siden jeg sovna litt over 21... Begynner å lure litt på om det er noe sånn innebygde greier i kroppen som skal sørge for at jeg får litt søvn før snuppa kommer. Så nå har jeg i grunn vært oppe over en time og det er greit, godt å stå opp tidlig når en er uthvilt. Men det jeg skulle skrive ang i går, Jonas hadde besøk av brannbil i barnehagen! Og de hadde fått sitte på med den og. Hvor kult er ikke det? Herlighet, han var jo i hundre-og-ti da jeg henta han og rakk omtrent ikke å få forklart den ene tingen ferdig før han begynte på noe annet.

Åh, håper barnehagen har noen bilder jeg kan få. Jeg fikk forresten lioeropakka fra Lindex her om dagen.
Det var MASSE oppi den. Kan ikke huske det var så mye i den når jeg gikk med jonas? Jeg fikk bleieprøver i str 1 og 2, ammeinnlegg, vaskekluter, våtservietter, stelleunderlag, infobroskyrer, en lue, smekker, en vognleke og fuktighetskrem.Åh, jeg digger sånne gratis-ting for gravide! Det er så morro å pakke opp. (Jepp er ikke voksen der gitt....)
Men nå får jeg ordne meg litt tror jeg, skal et ærend i dag og så har jeg FLUST av ting å gjøre når jeg kommer hjem og!

Ha en flott november-dag!


Digger, digger, digger snø :)!

Skrevet av: Anne Karen & Kristina

13.nov.2010 08:59

Ja, endelig kom det snø :P

pliis kommenter tilbake

Skrevet av: livetmittsomelise

13.nov.2010 09:07

Elsker snø, det er så vakkert :)

Skrevet av: Lenejeanette

13.nov.2010 09:51

Jeg vil også ha snø! men her er det desverre for mildt=/

PS: trur jeg har kommet opp i 6 gratispakker(?) Har du finni alle?:)

Skrevet av: Kristina, mamma til en Prins!

13.nov.2010 10:20

Nydelig bilde snuppa!! Endelig kom snøen til deg også :)

Skrevet av: viventer

13.nov.2010 18:05

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde