X-FACTOR! Fortell meg....

.... Hvem deres topp 3 liste er!

Jeg satt og kikka på X-factor i går kveld, (som hver fredag) og tenkte at enda har 3-kløveret mitt klart seg!

Jeg har 3 favoritter som jeg egentlig har hatt hele tiden, men de utmerker seg liksom forskjellig hver gang, så jeg får aldri noen rekkefølge på dem...

Ta Ann Sofi for eksempel, hun har vært favoritt hos meg fra første stund, fra jeg så henne komme på audition. Den lille jenta med den store stemmen. Bortsett fra den særegne hesheten i stemmen er det MANGE likheter med Ann Sofi og Christina Aguilera.
For ikke å snakke om at hun er 16 år bare... Det er utrolig det og. Og som Jan Fredrik sa før sangduellen i går, "Det er lett for folk å glemme at hun faktisk bare er 16 år gammel."
Jeg liker henne fordi hun er utrolig jordnær samtidig som hun har et "røfft" utrykk i måten hun opptrer og synger på. Stemmen er jo bare særegen uansett åssen du vender på det, så det trenger nesten ikke mer forklaring.Jeg heier på deg Ann Sofi (bilde fra google)

Så var det Atle da! HERREGUD FOR EN STEMME!!! Jeg veit ikke helt hva jeg skal beskrive den som, en blanding av TNT og Creation kanskje, og for oss som fikk med oss 80-tallet i sin helhet, veit jo hva jeg snakker om da. Nei, Atle har en utrolig stemme, og selvsagt legger jo ikke utseende hans noe demper på stemningen heller.
Så Atle, en soleklar favoritt!!!Jada, ingen dum underholdning på en fredag han her. (bilde fra google)

Og sist men DEFINITIVT ikke minst: MO!
Overraska? Tror ikke det. Jeg har likt Mo hele tida, han er og blir en entertainer, han har det lille ekstra og er i tillegg veldig god til å synge. Også MÅ man jo bare ELSKE latteren hans. Men uansett, den opptreden som virkelig fikk meg til å sperre opp øynene var fredagen temaet var kjærlighet og Mo kommer ut på scenen og drar i gang sin verson av Lady Gaga's Bad Romance. Lady Gaga, gå å legg deg! sier jeg bare...GO, MO! (bilde fra google)

Q: Hvem er deres favoritt og hvorfor?


 • Dato: 30.okt.2010   Kl: 09:29   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 9
Mo, fordi han har en fantastisk stemme , har er dyktig, han har en unik gave!

Koselig med en kommentar tilbake =)

Skrevet av: Wab

30.okt.2010 09:32

Må si meg helt enig med deg! De tre har unike stemmer som blir kjent igjen på radioen. :)

Skrevet av: Lille Hege

30.okt.2010 09:36

har ikke sett på det enda :P

Skrevet av: http://sylwiaogpati.blogg.no

30.okt.2010 09:52

Følger ikke med jeg så da kan jeg nok ikke gi deg en mening ;O)

Skrevet av: laila rust

30.okt.2010 10:00

jeg heier på MO! men jeg er ikke helr enig at Ann Sofie har samme stemme som Christina Aguilera! hu er mitt forbilde, og christina aguilera har ''den jenta med den store stemmen'' ikke akuratt ann sofi, siden hu har veldig hes stemme, som om hu er syk! men hun er flink hu også! ;)

Skrevet av: june

30.okt.2010 10:10

Følger ikke med meg KULT!kan du pliiis jekke ut min blogg?? Trenger flere lesere:)

www.sussude.blogg.no

Skrevet av: sussude aka susannee

30.okt.2010 10:11

Jeg har hitil bare Mo og Eivind som favoritter. Men nå titter ikke jeg på det hver helg heller. Fordi jeg egentlig ikke ser så mye på TV lenger. Haha.

Skrevet av: Villemo ♥

30.okt.2010 10:22

Jeg hadde et lite håp med Irresistible i og med at de er nære venner med meg :-)

Jeg syns heller at Ole Gustav kunne ha dratt hjæm...

Skrevet av:

30.okt.2010 10:31

Definitivt MO! Han har spesiell stemme og en utsråling som bare det. Han har det som trengs :)

Skrevet av: Kristine

30.okt.2010 10:55

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde