Litt om meg og mitt liv...

En solfylt sommermorgen i 1981 kom så jeg dagens lys på Sofies Minde i Oslo og etter det gikk det vel egentlig bare kast i kast opp igjennom åra. Jeg har ikke tenkt å skrive en avhandling på flere sider her, jeg summerer i korte trekk i stedet.

Jeg er 29 år og gift med John som jeg traff i 2005. Vi har en sønn på 3 år og jeg er gravid med nr 2 nå og har fått den eksklusive terminen 23.12.2010!

Mine interresser er interiør (jeg drømmer om en plass jeg kan få innrede helt fra bunnen...), tegning og skriving og plundrer med dette når jeg har en ledig stund.

Jeg  jobbet som butikksjef nå de siste åra før jeg ble gravid, men jeg er utdanna yrkessjåfør og har kjørt mye trailer på både innland og utland. De første 2 åra jeg var sammen med John kjørte vi og jobbet sammen som sjåfører, og jeg må si jeg savner landeveien veldig. Jeg tror at enten er du skapt for et sånt liv, eller så er du ikke. Det finnes ikke noen mellomting.

Jeg er impulsiv og lite stedbunden, spontan og føler meg veldig heldig som har funnet en jeg faktisk kan dele de egenskapene med.

Nå for tida er jeg sykemeldt fra jobben pga rygg og bekken-plager i svangerskapet, så nå går jeg egentlig bare og venter på snø og jul og en liten baby med rosa sløyfe.

Denne bloggen er mitt fristed, en plass for mine meninger og tanker, oppdateringer og frustrasjoner. Jeg blir kjempeglad for tilbakemeldinger og kommentarer og legger du igjen blogg-adressa di, er jeg garantert inne og leser hos deg.

Enjoy!

F6FFB0A8-BE5E-1205-79DA-12A2C5D0E3A4
1.02.28

 • Dato: 15.okt.2010   Kl: 16:55   Kategori: Bare Blogg
 •    Kommentarer: 2
kult, men hvordan klarte du og laage son menyy? den var dritkul!!

Skrevet av: ciwwi.blogg.no

06.nov.2010 10:05

du har en veldig fin blogg :]

- kunne du kommentert bloggen miN ?? :)

Skrevet av: maliiiiiin :)

14.nov.2010 15:33

Info

Profilbilde

Hvorfor bloggen?
Dette er mitt lille fristed i hverdagen som mor til to småtroll, jeg blogger om min hverdag, mine synspunkt og mine interresser.
Meg kort fortalt
Jeg er øyeblikkelig inne i mitt tredje tiår av livet, jeg er tosidig som det står i tvillingens tegn, jeg sminker meg som jenter gjør, for deretter å putte hodet innunder et panser på en bil for å skru. Jeg er sosial og elsker å skravle (til noens store fortvilelse), Jeg er spontan og impulsiv og finner på masse rart, trives med mange baller i luften på en gang. Jeg tar meg noen ganger vann over hodet, men fullfører alltid det jeg begynner på. Digger store biler med masse hester, tatoveringer og tegning. Lever og ånder for mine to diamanter som er født i 2007 og 2010. Jeg ser alltid noe positivt ved hver eneste negative ting og har lært meg til å skjønne verdien av tid. Jeg har sterke meninger og spisse albuer, og benytter meg gladlig av ytringsfriheten når jeg kan. Tror på det å være rett frem mot alle.
Utdannelse og jobb
Jeg er utdanna yrkessjåfør, og kjører semitrailer. Det er ikke blitt mye av det i det siste, siden jeg har permisjon, men jeg gleder meg til å komme bak rattet igjen. Jeg har kjørt siden 2005 og kunne ikke trives bedre enn bak rattet. Drømmen er min egen trailer...
Mitt livsordtak
"Det er umulig" sa stoltheten. "Det er risikabelt" sa opplevelsen. "Det er meningsløst" sa fornuften. "Gi det en sjanse" hvisket hjertet ♥
Kontakt meg
siri.kathleen@gmail.com

Blogurat

  Norske blogger

  Bloglovin

  bloglovin

Besøksteller

  leser bloggen nå
  besøk i dag
  besøk denne uka
  besøkende denne måneden

Månedens Mamma 2011

Januar

Januar

 • Malene Fossum
 • Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde

  Profilbilde